Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu ve AK Parti İlçe Başkanı Aydın ile Çark Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Bu şehrin en büyük gücü birlikteliği, yakaladığı uyum ve istişare kültürüdür. İnşallah yerel yönetimler ve esnaf iş birliği ile bu süreci de en iyi şekilde geride bırakacak, şehrimiz için güç birliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın’la birlikte Çark Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. CADDER Başkanı Kemal Turgaç’la görüşen Başkan Ekrem Yüce, talepleri dinledi. Başkan Yüce, ayrıca Şerefiye Cami altında uzun yıllardır hizmet sunan Hacı Baba Lokantası’na uğrayarak Mahmut Gökbayrak’ın vefatı dolayısıyla taziye dileklerini iletti.

Birliktelik en büyük gücümüz
Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’da birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizerek, “Esnaflarımızı ziyaretimizde de ifade ettim: Bu şehrin en büyük gücü birlikteliği, yakaladığı uyum ve istişare kültürüdür. Bugün de Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanımız Erol Aydın ile Çark Caddesi esnaflarımızı ziyaret ettik. CADDER Başkanımız Kemal Turgaç ve esnaf arkadaşlarımızla görüştük. Bereketli kazançlar diledik. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgına karşı mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Maske, mesafe ve temizlik hassasiyetini de bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu süreçte açıkladığımız destek paketleriyle de esnaflarımızın yanında olduk. İnşallah yerel yönetimler ve esnaf iş birliği ile bu süreci de en iyi şekilde geride bırakacak, şehrimiz için güç birliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.