Büyükşehir Belediyesi İlkbahar Doğa Yürüyüşleri Pamukova Kaymakamsuyu parkuru ile devam etti. Şehrin doğal güzellikleri arasında yürüyüş yapan doğaseverler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkbahar Doğa Yürüyüşleri, Pamukova Kaymakamsuyu Parkuru ile devam etti. Şehrin doğal güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlkbahar Doğa Yürüyüşleri 17 Nisan Pazar günü Serdivan Aşağıdereköy – Kazımpaşa parkuru ile devam edecektir. Doğa tutkunları hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırabilirler” ifadelerini kullandı.