Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 16 ilçede karla mücadele çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Açıklamada, bugün 13.00 itibariyle 8 grup yolunun ulaşıma kapalı durumda olduğu; ekiplerin koordinasyon içerisindeki çalışmaları neticesinde kısa süre içerisinde ulaşıma açılacağı ifade edildi. Ayrıca tuzlama çalışmalarının da devam ettiği dile getirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 16 ilçede 60 araç ve 150 personel ile karla mücadele çalışmalarının 24 saat kesintisiz devam ettiği ifade edildi. Yapılan açıklamada, “Bugün saat 13.00 itibariyle şehrimizin tamamında kapalı grup yolu 8’dir Ekiplerimizin yoğun çalışması devam etmektedir. Yağışın devam etmemesi halinde ilerleyen saatlerde ulaşıma kapalı grup yolu bulunmayacağı tahmin edilmektedir. Çalışmalar aralıksız devam edecek. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz” denildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 ilçede ana arterler ve buzlanmalara karşı tuzlama çalışmaları da sürdürülüyor.