Büyükşehir Belediyesi Pazar günü gerçekleştirilecek olan YGS sınavı öncesi öğrencileri unutmadı. Üniversiteli olmaya aday gençler sınav öncesi Poyrazlar’da buluştu, piknik yaptı, sınav stresini attı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Pazar günü (13.03.2016) gerçekleştirilecek olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesi öğrencileri Poyrazlar’da buluşturdu. SAMEK’lerde 2. dönem eğitimleri kapsamında hizmete alınan sınavlara hazırlık eğitimlerine katılan 150 kursiyer ve eğitmen piknik yaptı, sınav stresini birlikte attı. Günün sonunda öğrenciler gerçekleştirilen etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kama’dan Başarı Temennisi
Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama organizasyon ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Pazar günü yapılacak olan YGS sınavı öncesi öğrencilerimize moral ve motivasyon kazandırmak istedik. Stres atmalarını sağlamak için bugün Poyrazlar Gölü’ne pikniğe geldik. Buluşmaya 150 kursiyerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Öğrencilerimiz piknik alanında gönüllerince eğlenirken, trenle tur atıp, ata da bindiler.  Bazıları bisikletle gezdi, top oynadı. Sınav öncesinde güzel bir gün geçirdik diyebilirim. Bu vesileyle sınava girecek tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.