Yeşilyurt'tan Büyükşehir'e Su Teşekkürü

Birinci Sınıf Su Akıyor
Yapılan yatırımlarla çeşmelerden birinci sınıf su aktığını ifade eden Yeşilyurt Orta Mahalle Muhtarı İbrahim Tosun, “Yeşilyurtlular olarak büyük bir sevinç içerisindeyiz. Arıtma tesisi ve isale yatırımları sayesinde çeşmelerimizden billur gibi su akıyor. Gerçekten bizim için çok önemli bir hizmet. Bundan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu olmak üzere, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve tüm emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Suyu Gönül Rahatlığıyla İçiyoruz
Karatoprak Köyü Muhtarı Turgut İzci de “Yapılan yatırımlardan sonra çeşmelerden gönül rahatlığıyla su içebiliyoruz. Bizim yaşadığımız bu bölgede yoğun yağışlarda sularımız bulanık akıyordu. Arıtma tesisinin devreye girmesinden sonra ise yağışlara rağmen sularımız tertemiz akıyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Sivritepe Muhtarı İsmet Keskin ise, “Uzun zamandır bölgemizde yaşanan içmesuyu sorununa kesin çözüm getiren bu projeyi hayata geçiren Başkanımıza ve SASKİ’ye teşekkür ediyorum” dedi.