Yenikent'te Kadınlar Günü Sergisi

Büyükşehir Belediyesi SAMEK’te eğitim gören kursiyerler, Dünya Kadınlar Günü’ne özel Resim Sergisi açıyor. SAMEK Resim kursunda eğitim alan kursiyerlerin birbirinden güzel eserlerinin sergileneceği Dünya Kadınlar Günü Sergisi, 8 Mart Cuma günü, saat 15.00’da, Yenikent Sosyal Tesisleri’nde açılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları, eğitim faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. SAMEK Resim kursunda eğitim alan kursiyerlerin birbirinden güzel eserleri, Yenikent Sosyal Tesisleri Sergi Salonu’nda sergilenecek. Sergi açılışı 8 Mart Cuma günü saat 15.00’da Yenikent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Sakaryalılar, Dünya Kadınlar Günü Sergisi’ni 22 Mart Cuma gününe kadar gezebilecek.