Yeni Sezon AçıldıYeni Sezon AçıldıYeni Sezon AçıldıYeni Sezon AçıldıYeni

Basketbol severlerden destek bekliyoruz
Profesyonel Basketbol takımı sporcuları ve teknik heyetinin salona çağrılarak sporseverlere tanıtılması ile başlayan sezon açılış programı, Basketbol Şube Başkanı Akgün Altuğ'un konuşması ile devam etti. Hedefleri olan bir takım oluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Altuğ, “Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olan Sakarya, her alanda büyümeye devam ediyor. Bunun yanında hem bireysel hem de takım anlamında önemli başarılar kazanmış sporcular da bu şehirde yetişti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'nun desteğiyle basketbolun da önemli bir spor olduğunu anlatmak adına böyle bir işe koyulduk. Tüm Sakaryalı sporseverlerden takımımızın her maçında tribünde olmalarını ve takımımıza destek vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.


Hedefleri olan bir takım kurduk
Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ’un ardından kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, profesyonel Basketbol Takımının Sakarya'ya ve spor camiasına hayırlı olmasını diledi. Başkan Toçoğlu, “BEKO Basketbol Ligi'ne yükselebilecek bir takım oluşturduk. Basketbolun seyredilmesi ve desteklenmesi gereken bir spor olduğu unutulmamalıdır.  İnşallah, diğer branşlarımızda gösterilen başarıyı basketbol takımımız da devam ettirecek, daha da ileriye taşıyacak” diye konuştu.


Takımdan gösteri maçı
Yapılan konuşmaların ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Baş Antrenör Ali Burgul'a çiçek takdim ederek, mücadele edecekleri deplasmanlı ligde takıma başarılar diledi. Programın ardından profesyonel basketbol takımı oyuncularının gerçekleştirdiği gösteri maçı, misafirler tarafından ilgiyle izlendi.