Büyükşehir Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri 19 Aralık Pazartesi günü düzenlenecek iki etkinlikle devam edecek. Söyleşi ve imza günü ile başlayacak etkinlikler panel ile son bulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri iki programla devam edecek. Günün ilk etkinliğinde ‘Keyfekeder Kahvesi’ kitabının yazarı Aykut Ertuğrul söyleşi ve imza günü programlarına katılacak. İlk olarak saat 14.00’da 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi’nde öğrenciler ile bir araya gelecek olan Yazar Ertuğrul, günün ikinci etkinliğinde saat 18.00’da Faik Baysal Kütüphanesi’nde kültür sanat dostları ile buluşacak.

Kemalpaşazade konuşulacak
Günün bir diğer etkinliğinde ise Bir Osmanlı Filozof, Fakih ve Tarihçisi Kemalpaşazade konuşulacak. Adapazarı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek programa Prof. Dr. İlyas Çelebi, Prof. Dr. Ömer Mahir Alper, Prof. Dr. Fuat Aydın, Doç. Dr. Ahmet İnanır ve Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Atçıl konuşmacı olarak katılacak. Saat 19.00’da başlayacak programda Kemalpaşazade’nin hayatı ve eserleri ele alınacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “19 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek etkinliklerimize tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.