Yaşlılarımızın Her Zaman Yanındayız

Yaşlılarımızın Her Zaman YanındayızYaşlılarımızın Her Zaman YanındayızYaYaşlılarımızın Her Zaman Yanındayız

Yaşlıların sorunlarına çözüm üreten Büyükşehir
Büyükşehir Belediyesi’nin yaşlılara yönelik hizmetlerinden bahseden Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Daire Başkanlığımız bünyesinde açılan Sosyal Gelişim Merkezi Yaşlı Hizmet Birimi, vatandaşlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenerek çözüm üretmektedir. Yaşlılarımıza sağlık hizmetlerine yardım edilerek hastanelerde refakat ve danışmanlık hizmeti verilmekte, sağlık kurul raporları çıkartılmasına yardımcı olarak ihtiyaçları halinde belediyemiz ambülânsları ücretsiz tahsis edilmektedir. Sokakta kalan yaşlılarımıza devlet kurumlarına yerleştirme ve hastane hizmetlerini vermekteyiz. Evlerinde tamirat ve tadilat ihtiyaçlarına destek olmaktayız. Çalışmalarımızda bizlere yol göstererek bu güzel yemekte yaşlılarımıza moral veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.