Yaşlılarımızın Her Zaman Yanındayız

Yaşlılarımızın Her Zaman YanındayızYaşlılarımızın Her Zaman YanındayızYa

Bir hafta değil her gün yanınızdayız
Yaşlı Hizmet Birimi’nin yaşlıların her zaman yanında olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, yaşlıların sadece bir hafta değil yılın her günü hatırlanması gerektiğini söyledi. Yemek programına 40 yaşlı vatandaş katıldı. Yaşlılar, Büyükşehir Belediyesi tarafından tek tek evlerinden alınıp sonra tekrar evlerine bırakıldılar. Gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce’de hazır bulundu. Programın sonunda Richmond Otel yöneticilerine ve katkılarından dolayı Aydın Örme Fabrikası yöneticilerine plaket takdim eden Başkan Toçoğlu, yaşlılarla uzun süre birlikte oldu ve uzun uzun sohbet etti. Program dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden yaşlılar ise, Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun olduklarını söylediler.