Yaşlılarımızın Her Zaman Yanındayız

Yaşlılarımızın Her Zaman YanındayızYaşlılarımızın Her Zaman YanındayızYa

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hayır Sevenler Derneği Başkanı İsmail Hakkı Tuğ ise, “Bizleri sevindirdiniz. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Davut Yüce’de hazır bulundu.

Sadece bir hafta hatırlamayacağız

Daha sonra barındırma yurdunda incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, yurdun bahçesindeki ağaçların budanması ve bakımlarının yapılması için Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi. Gerçekleştirilen ziyarete belediyenin Tıp Merkezi’nde çalışan doktorlar da katılarak, yurtta kalan yaşlıları sağlık kontrolünden geçirdi. Başkan Zeki Toçoğlu ayrıca 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlılarla Orman Park’ta öğle yemeğinde buluştu. Burada da kısa bir konuşma yapan Başkan Toçoğlu, bütün hizmetlerde yaşlıları gözetecekleri ve yılın 365 günü unutmayacaklarını belirtti.

Gerçekleştirilen yemek programının sonunda, kısa bir müzik dinletisi de gerçekleştirildi. Yaşlılar, söylenen türküler eşliğinde güzel dakikalar geçirdi.