Büyükşehir Belediyesi vektörlerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Sivrisinek, karasinek ve kemirgenler olmak üzere tüm vektörlerin alanları tespit ediliyor, gerekli müdahalede bulunuluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi vektörlerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler toplum sağlığını korumak, çevresel güvenliği sağlamak adına vektörlere yönelik ilaçlama işlemlerini titizlikle sürdürüyor. Yapılan açıklamada, “Sivrisinek, karasinek ve kemirgenler olmak üzere tüm vektörlerin alanlarını tespit ediyor, gerekli müdahalede bulunuyoruz. Vektörlere karşı etkin bir çalışma içerisindeyiz. Yaptığımız ilaçlamalarda çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyecek biyolojik ilaçlar kullanıyoruz” ifadeleri kullanıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin vektörlerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını da sürdüreceği belirtildi.