Usta oyuncular Üçüncü Koğuş ile AKM’de izleyiciyle buluşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri alanında usta isimleri sanatsever vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Şubat ayı kültür ve sanat programı kapsamında yer alan ‘Üçüncü Koğuş’ isimli tiyatro oyununda usta oyuncular izleyiciyle buluşacak. 11 Şubat Salı günü saat 19.00 da sahnelenecek oyunun biletlerine www.sakarya.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. Seyirlik Sanat Tiyatrosu tarafından sergilenecek oyuna tüm kültür ve sanat dostları davet edildi. Etkinlikle ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Büyükşehir Belediyesi olarak kültür ve sanatın her alanından usta isimleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Programlarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı da vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sakarya’nın kültür ve sanat sahnesinde her geçen gün farklı isimleri görmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.