Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 23-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Turkcell Türkiye Yıldızlar ve 16 Yaş Alta Salon Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, tüm teknik ekip ve sporcuları tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı 23-25 Ocak tarihleri arasında Aslı Çakır Alptekin Atletizm Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Turkcell Türkiye Yıldızlar ve 16 Yaş Alta Salon Türkiye Şampiyonası’na katıldı. 50 atletin katıldığı Erkekler 60 metre yarışlarında ve 53 atletin yarıştığı 200 metre yarışlarında Umut Uysal birinci oldu. Kızlar sırıkla yüksek atlama müsabakalarında ise Beyza Baş 2.80 metrelik derecesiyle Türkiye birinciliğini kazandı.

Önemli dereceler
Gülle atmada Mine Kahraman 10.36’lık derecesiyle Türkiye ikincisi, 60 metre engelli yarışlarında Sudenaz Şahin 9.96’lık derecesiyle Türkiye üçüncüsü, üç adım atlamada Ceren Altındaş 9.97’lik derecesiyle Türkiye ikincisi olarak şampiyonayı tamamladı. Zehra Oral 200 metrede, Selma DAVULCU gülle atmada, Enfal KANTARA 200 metrede, Eda YILMAZ uzun atlamada Türkiye dördüncülüğü elde etti.

Başarı tebriği
Teknik heyet ve sporcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Kulüp olarak birçok branşta mücadele ederken; böylesi başarılar göğsümüzü kabartıyor. Hamdolsun bugün geldiğimiz noktada kulüp olarak önemli bir aşama kaydettik. Basketbolda, karatede, atletizmde başarılara imza attık. Bu anlamda emeği geçen tüm antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sporcu kardeşlerimizi de başarılarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.