Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu çift katlı otobüs, Sakarya’yı karış karış gezmeye ve şehri tanıtmaya devam ediyor. Son olarak Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri çift katlı otobüsün konuğu oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir tanıtım gezilerine devam ediyor. Kısa süre önce hizmete başlayan çift katlı turizm otobüsü, misafirlerini, şehir merkezini hiç görmedikleri açıdan keşfe çıkarıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin şehir merkezine kazandırdığı yatırımlar da yerinde görülüyor.

Demokrasi Meydanında başlayan ‘Gez Gör Sakarya Turları’ Büyükşehir’in şehir merkezine kazandırdığı yatırımları ve Sakarya’nın turistlik yerlerini görme imkânı sunuyor. Bu kapsamda Büyükşehir turizm otobüsünün son misafirleri, Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri oldu.