Mersin’de düzenlenen trap atışları şampiyonasına katılan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı atıcısı Şevval Dilara Gül, Türkiye rekoru kırarak şampiyonadan 1.’likle ayrıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atıcılık ve Avcılık Takımı, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 2-4 Mart tarihleri arasında Mersin Erdemli’de gerçekleştirilen trap yarışmasına katıldı. Büyükşehir Belediyespor Kulübünün sporcularından, büyük bayanlar kategorisinde mücadele eden Şevval Dilara Gül, Türkiye rekoru kırarak şampiyonluğa ulaştı. Büyük bayanlarda mücadele eden bir diğer sporcu olan Nevin Görmüş ise Türkiye 2.’si oldu. Genç Bayanlarda Esra Oskay Türkiye Şampiyonu, Yıldız Erkeklerde Anıl Başar Karakaya Türkiye 3.’sü olarak sezona çok iyi bir giriş yaptı.