Toçoğlu'dan Küçük'e Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük’ü ziyaret etti. Küçük’e yeni görevinden başarılar dileyen Başkan Toçoğlu “Belediyemizde uzun süredir Genel Sekreter Yardımcılığını başarı ile yürüten Metin Küçük’ün üniversitemize Genel Sekreter olarak atanması bizleri oldukça gururlandırdı. Metin Küçük kardeşimizin yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Toçoğlu’nun ardından açıklama yapan SAÜ Genel Sekreteri Metin Küçük ise “Bir dönem Başkanımızla birlikte çalışarak güzel hizmetler gerçekleştirdik. Başkanımız bu süreç içinde bizlere her konuda destek oldu. Bundan sonrada belediye ve üniversite işbirliği ile şehrimize güzel hizmetler yapmayı amaçlıyoruz” dedi.