Toçoğlu Minik Sporcularla Buluştu

Toçoğlu minik sporcularla buluştuToçoğlu minik sporcularla buluştuToçoğl

Başkan Toçoğlu’na Teşekkür
Karasu ve Kocaali’de yaz spor okullarının ilk kez düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden başkanlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Kocaali Yaz Spor Okullarının açılışında konuşan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise, “Yaz spor etkinlikleri Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla bu yıl ilk defa Kocaali’de de düzenleniyor. Bu vesileyle yavrularımız sporun toplumsal başarı ve kişisel gelişimi destekleyici yönünden yararlanacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

1400 spor gönüllüsü
İl genelinde 14 bin gencin sporla iç içe bir yaz dönemi geçirecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Genç sporcuların yetiştirilmesinin ve spora kazandırılmasının önemini bir ilke olarak benimsedik. İl genelinde 16 ilçemize yaz spor okullarını yayarak 14 bin gencimizi sporla buluşturuyoruz. Karasu ve Kocaali ilçelerimizde 1400 spor gönüllüsü gencimiz de tüm bu etkinliklerden en iyi şekilde yararlanacaklar. Bundan sonraki dönemlerde sayı daha da artacak. Öğrencilerimizin ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine olanak sağlayan bu tür faaliyetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sohbet etti
Açılış konuşmalarının ardından protokol yaz spor okullarına katılacak öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi. Daha sonra Başkan Toçoğlu esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.