Toçoğlu Hendeklilerle İftarda Buluştu

3 bin kişilik iftar
Hendeklilerle birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu ve beraberindekiler, iftar sonrasında Hendek Merkez Büyük Camii bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Bu sene ilçelerde düzenlenen iftar programlarında vatandaşların ilgisinden çok memnun olduğunu belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Dolu dolu bir Ramazan ayı yaşıyoruz. Bu sofralarda binlerce vatandaşımızla birlikte iftar yapıyor, onlarla sohbet ediyoruz. Hemşerilerimizin ilgisinden çok memnunum” diye konuştu. AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik vatandaşlarla aynı sofrada buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, “Çok güzel bir Ramazan akşamı yaşadık. Bu güzel ortamı bize sağlayan Zeki Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.