Toçoğlu: Amatör Evi Yapıyoruz

Toçoğlu: Amatör Evi YapıyoruzToçoğlu: Amatör Evi YapıyoruzToçoğlu: AmatöToçoğlu: Amatör Evi Yapıyoruz

Sakarya’mızı amatör spor kulüplerinin başkenti yapacağız
Göreve gelmeden önce Sakarya’yı amatör spor kulüplerinin başkenti yapmayı hedeflediklerini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’yı amatör spor kulüplerinin başkenti yapma hedefimiz var. Bunun için amatör kulüplerine elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Sakarya’mıza sentetik saha kazandırdık. Adapazarı Belediyesi Karaman’da sentetik saha çalışmasını sürdürüyor. Daha sonra Arifiye ilçemizde sentetik saha yapılacak” dedi.

Kalıcı başarı için tesisleşme çok önemlidir
Amatör sporlarda kalıcı başarılar için kulüplerin tesisleşmesine önem vermeleri gerektiğinin altını çizen Başkan Toçoğlu, “Amatör sporlarda büyük ve kalıcı başarılar için tesisleşme çok önemlidir. Kulüplerimiz tesisleşmeye önem vermelidirler. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak kulüplerimize elimizden gelen desteği vereceğimizi her platformda dile getiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kulüplerimize otobüsler hediye ettik. Şimdi de malumunuz Erenler’de amatör evi yapıyoruz. İnşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

Amatör evi ile sorunlara kalıcı çözümler bulacağız
Çalışması devam eden amatör evinin amatör spor kulüpleri camiasını bir araya getirmesine zemin hazırlayacağını söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Amatör evimizde kulüplerimize eğitimler verilecek ve amatör spor kulüplerimizin sorunlarına kalıcı çözümler bulunacaktır. İnşallah hızla devam eden inşaatımız çok yakında sonlanacak ve amatör evimizi Sakarya’mızın hizmetine sunacağız. Bu güzel geceyi hazırlayan ev sahiplerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Kocaalispor’umuz iyi yerlere gelir. Biz de elimizden gelen her türlü desteği veririz” diye konuştu.