Tepekum'da İftar Coşkusu

Tepekum'da İftar CoşkusuTepekum'da İftar CoşkusuTepekum'da İftar Coşkusu

İftar yemeğinden sonra mahallelilerin istek ve şikâyetlerini de dinleyen Başkan Toçoğlu, bütün mahallelerin eksiklerini bir bir tamamlayacaklarını söyledi. Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Diğer projelerimizin üzerindeki çalışmalarımız da halen devam ediyor. Herkesin de bildiği gibi en son Süpürgeciler Sitesi’nin açılışını yaptık. Şimdi inşallah Yenikent Parkımızın açılışını yapacağız. 40 bin metrekare alan üzerinde yapmış olduğumuz bu parkın açılışını da 7 Eylül tarihinde hemşerilerimizle birlikte yapacağız” diye konuştu.

‘Mahallemde İftar Var’ projesine övgüler yağdıran AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ise, AK Parti iktidarları zamanında şehirlerin çok daha güzelleştiğini söyledi. Milletvekili Hasan Ali Çelik’te vatandaşlarla birlikte iftar açarak, istek ve şikayetleri dinledi. “Böyle bir iftarın mahallemizde düzenlenmesinden büyük mutluluk duyduk” diyen Tepekum Mahallesi Muhtarı Hidayet Sevim, Başkan Toçoğlu’na ve belediye yöneticilerine teşekkür etti. İftar programının sonunda mahalle çocuklarına yönelik Karagöz - Hacivat oyunu gösterildi.