Büyükşehir Kültür Sanat Etkinlikleri, 24 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek iki programla devam edecek. Ustalara Saygı Gecesi programına teknotratların hocası Prof. Dr. Nevzat Kor onur konuğu olarak katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri, 24 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek iki programla devam edecek. Günün ilk etkinliğinde Teknotratların Hocası Prof. Dr. Nevzat Kor’a saygı gecesi düzenlenecek. Saat 19.00’da AKM’de gerçekleştirilecek programa Prof. Dr. Cevat Akşit, Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya, Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Prof. Dr. İzzet Öztürk ve Dr. Rüstem Keleş konuşmacı olarak katılacak. Hayatını bilimsel çalışmalara adayan ve Türkiye’ye çok değerli teknotratlar kazandıran Prof. Dr. Nevzat Kor da programda onur konuğu olarak yer alacak.

Özel gösterimlerde sıra ‘Bir Ayrılık’ta
Günün ikinci etkinliği ise dünya sinemasından seçme film gösterimi ile devam edecek. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan gösterimde yönetmenliğini Asghar Farhadi’nin üstlendiği ‘Bir Ayrılık’ filmi Sakaryalı sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Filmin özel gösterimi saat 20.00’da başlayacak. Ücretsiz gösterim için rezervasyonlar kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden yapılabilecek.