Büyükşehir Akademi’de Her Şehir Bir Tarih: Yerinde Tarih Söyleşileri eğitimlerinde 2. hafta eğitimleri geride kaldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından birbirinden zengin ders başlıklarını ilgilileri ile buluşturan Büyükşehir Akademi’de Her Şehir Bir Tarih: Yerinde Tarih Söyleşileri’nde 2. hafta eğitimleri geride kaldı. Doç. Dr. Haşim Şahin eşliğinde Sakarya’nın tarihi dokularını ziyaret eden katılımcılar, keyifli anları geride bıraktı.

Tarihi yapıları incelediler
İlk olarak Orhan Camii, Ağa Camii, Orta Camii ve Justianos Köprüsü’nü gezen öğrenciler, daha sonra Kaynarca’nın tarihi camilerini de ziyaret ederek eğitim çalışmalarında ikinci haftayı da geride bırakmış oldu. Dersin eğitimcisi Doç Dr. Haşim Şahin, tarihi yapılarla ilgili ayrıntılı bilgiler verirken; öğrenciler yapılan eğitim için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.