Büyükşehir Belediyesi, bin 700 metre uzunluğundaki Merkez Caddesi’nde başlattığı asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Daha önce altyapı çalışmaları tamamlanan cadde 3 bin 100 ton sıcak asfalt serim işleminin tamamlanmasının ardından modern görünümüne kavuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon (YOLBAK) ekipleri Süleymanbey Mahallesi’nde bulunan bin 700 metre uzunluğundaki Merkez Caddesi güzergâhını 3 bin 100 ton asfalt ile kısa sürede yeni görünümüyle buluşturdu. Daha önce SASKİ marifetiyle altyapı çalışmaları tamamlanan güzergâhta eski asfaltın söküm işlemini tamamlayan ekipler kısa sürede sıcak asfalt serim işlemini tamamladı. Modern görünümüyle şehrin estetiğine yakışır bir hale getirilen cadde aynı zamanda vatandaşlar için daha güvenli hale getirildi. Tamamlanan çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, “Asfalt hizmetlerimiz ile tüm ihtiyaç duyulan güzergâhları kısa sürede buluşturmak için yoğun bir mesai ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eskiyen ve ihtiyaç duyulan güzergâhlarda sağlam altyapı çalışmalarımızın ardından estetik üstyapı çalışmalarımız şehrin muhtelif bölgelerinde devam edecek. Yenilenen yüzü ile Merkez Caddesi bölgeye hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.