Şubat gösterimleri başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinliklerinde sinema gösterimleri ‘Onur Savaşı’ ile başlıyor. Film; 9 Şubat Perşembe günü, saat 20.00’da, OSM’de beyazperdeye yansıyacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinliklerinde sinema gösterimleri ‘Onur Savaşı’ ile başlıyor. Yönetmenliğini Thomas Vinterberg’in yaptığı 2013 yapımı film dram türündeki bir senaryo etrafında işleniyor. Danimarka-İsveç ortak yapımı olan filmde başrolü son dönemlerin yükselen yıldızı Mads Mikkelsen üstleniyor.

Tüm sinemaseverler davetli
Ücretsiz gösterim için rezervasyonların kultur.sanat@sakarya.bel.tr adresinden yapılabileceği film ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “9 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’da Ofis Sanat Merkezi’nde gösterimini gerçekleştireceğimiz filme tüm sinemaseverler davetlidir” denildi.