Startı Başkan Toçoğlu Verdi

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nda 2010 sezonu Sakarya'da açıldı..........

Spora desteğimiz sürecek

Başkan Zeki Toçoğlu, “Otomobil sporları seyircisi fazla olan spor branşlarından birisi. 2010 sezonu Off-Road Türkiye Şampiyonası bu sene Sakarya’dan başlıyor. Şehir olarak bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak kültürel ve sportif faaliyetlere destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu desteğimiz de devam edecek. Bu yarışların ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hemşerilerimiz çok güzel bir hafta sonu geçirirler. Yarışmacılarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yarışların startı için Kent Meydanı’nda düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, SOSDER Başkanı Şener Özkay ve TOFSED Başkanı Azmi Gürkan da katıldı. Kent Meydanı’ndaki töreninden ardından yarışlar başladı. Yarışların bugünkü bölümü Taşlık’ta gerçekleştirildi. Off-Road yarışları yarın da Kırantepe’de devam edecek.