Spora ve Sporcuya Desteğimiz Sürecek

Kenan bizi sevindiriyor
Kurdele kesimi sırasında kısa bir konuşma yapan Vali Mustafa Büyük, “Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu, çok önemli başarılara imza atarak bizleri sevindiriyor. Kendisine başarılarının devamını diliyorum. Burada çok güzel bir pist yapıldı. Kenan’a bu pist için de teşekkür ediyoruz. Tabi bu pistin yapılmasında Büyükşehir Belediyemiz en büyük desteği verenlerden. Başkanımızı kutluyorum. Pistin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Kurdele kemsinin ardından gösteri yarışları gerçekleştirildi. Yarışın startını ise Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu verdi. Yarış sonrasında birinciliği Kenan Sofuoğlu kazandı. Yarış sonrasında dereceye girenlere kupalarını Vali Mustafa Büyük, Başkan Toçoğlu ve Milletvekili Şaban Dişli verdi.  Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar da, verdikleri destek için Başkan Zeki Toçoğlu’na Sakaryalı yöneticilere plaket takdim etti.

Sporu desteklemeye devam edeceğiz
Açılış töreni sonrasında kısa bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, pistin hayırlı olmasını diledi. Başkan Zeki Toçoğlu, “Kenan kardeşimiz kazandığı başarılarla bizleri çok sevindiriyor. Kendisi burada bir pist inşa etmeyi planlıyordu. Biz de gereken desteği verdik. Pistin alt yapısını ve çevre düzenlemesini belediye olarak yaptık. Şuanda çok güzel bir antreman alanı ortaya çıktı. Hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bunda sonra da elimizden geldiğince spora ve sporcuya destek vereceğiz” diye konuştu. Kenan Sofuoğlu da, Başkan Zeki Toçoğlu olmak üzere, pistin yapılmasında desteği olan herkese teşekkür etti.