Sosyal İhtiyaçlara Kalıcı ÇözümSosyal İhtiyaçlara Kalıcı ÇözümSosyal İht

Kaliteli sosyal belediyecilik
Tüm ilçelerde düzenlenecek bilgilendirme toplantıları ile şehrin sosyal hizmet ağını daha da genişletmeye çalıştıklarını ifade eden Yüce, “Büyükşehir Belediyesi sosyal hizmet uygulamalarının tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Başlattığımız bilgilendirme toplantıları ile belediyelerimiz, yönetişim ilkesinin gereğine uygun bir şekilde, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin ortadan kaldırılmasında hangi kurumların yardımcı olabileceği noktasında ayrıntılı bilgi sahibi oluyor. Bu vesile ile mevcut durumlara ortak akıl yürütebiliyor, kaliteli sosyal belediyecilik uygulamalarını hayata geçirebiliyoruz. Amacımız daha fazla vatandaşımıza ulaşmak ve ihtiyaçlara kalıcı çözümler getirmektir” şeklinde konuştu.

Büyükşehir’den örnek adım
Gerçekleştirilen toplantının ardından muhtarlar adına değerlendirmelerde bulunan Sıra Köy Muhtarı Kamuran Akın, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan tanıtım toplantılarının çok anlamlı olduğunu vurguladı. Akın, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından sürdürülen sosyal hizmet uygulamalarını daha da yakından tanıma fırsatı bulduk. Başlatılan bu uygulama vesilesiyle örnek bir adım atan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.