Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında kardeşlik sofraları bu kez Söğütlü’de kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Söğütlü’de devam etti. Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ile birlikte Söğütlülü vatandaşların masalarını tek tek ziyaret ederek, Ramazan aylarını tebrik etti. ‘Mahallemde İftar Var’ Söğütlü buluşmasında AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de yer aldı.

Kur’anı Kerim Tilaveti
Program İstanbul Bakırköy Ataköy Camii İmam Hatibi Adem Karabey’in Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezan sonrası gönül sofralarında buluşan vatandaşlar, oruçlarını hep birlikte açtı. İftarın ardından aynı duaya amin diyen vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti. İftar sonrasında Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun meddah gösterilerini dikkatle izleyen minikler, keyifli dakikaları geride bıraktı.