Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarını Söğütlü’de sürdürüyor. İlçenin giriş çıkışları için büyük öneme sahip Adnan Menderes Caddesi yeni yüzüne kavuşturuluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun açılması ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Asfaltsız yol kalmayacak sloganı ile çalışmalarını sürdüren ekipler Söğütlü’nün önemli girişlerinden Adnan Menderes Caddesi’ni yeni yüzüne kavuşturuyor.

İlçe girişleri sil baştan
Çalışmalarını sürdüren ekipler planlanan program dâhilinde Söğütlü’nün iki giriş çıkışını daha yenileyecek. Barış Caddesi ve Stat Sokak’taki planlı dönüşümleri hayata geçirdikten sonra Söğütlü’nün giriş ve çıkışları konforlu ve modern yüzüne kavuşacak.

Hayırlı olsun
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Asfaltsız yol kalmayacak parolası ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız devam ediyor. Planlı programlarımız dâhilinde Söğütlü ilçemizdeyiz. Karasu yolundan ilçeye giriş çıkışlarda önemli bir güzergah olan Adnan Menderes Caddesi’nde çalışmalarımız başladı. 300 metrelik güzergahı 600 ton sıcak asfalt kullanıp yeni yüzüne kavuşturacağız. Barış Caddesi ve Stat Sokak’taki çalışmalarımızı tamamlandığımız zaman Söğütlü ilçesinin tüm giriş çıkışları rahatlığa kavuşacak” denildi.