Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahallemde İftar Var programlarının son buluşması Söğütlü’de gerçekleştirildi. Yüzlerce vatandaş, birlik ve beraberlik içerisinde aynı sofralarda oruç açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ buluşmaları, Söğütlü’de sona erdi. İftara Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ile yüzerce vatandaş katıldı.

Ankara Caddesi doldu taştı
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, iftar vaktine kadar Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ile sofraları tek tek dolaştı, vatandaşlarla sohbet etti. Huzur, mutluluk ve bereket dolu bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Toçoğlu, ilçedeki vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Kuran tilavetleri ile devam eden programda okunan ezan ile Ankara Caddesi’nde kurulu sofralarda onlarca vatandaş aynı sofrada oruç açtı.