Sınırlarımızın Dışına da Hizmet Götürüyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayları; Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz, Ziya Cevherli, Ender Serbes ve İl Özel İdaresi Başkanı Oktay Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları dışarısında kalan muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Toçoğlu’nun davetiyle gerçekleştirilen programa muhtarlar da büyük ilgi gösterdi. Programda konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, Büyükşehir sınırları dışarısında kalan köy ve mahallelere de ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kanun çıkınca birlikte çalışacağız
Başkan Zeki Toçoğlu, “Muhtarlarımızla, yaşadıkları yerlerin sorunlarıyla ilgili çok ciddi iş birlikleri yapıyoruz. Biz, muhtarlarımızı, mahallelerimizde ve köylerimizde sorunların bize iletilmesi ve çözümleri konusunda bir köprü vazifesi gördüğünü kabul ediyoruz. Ve onlara her alanda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak sınırlarımız dışında kalan köy ve mahallelerimize acil olan hizmetleri götürmeye çalışıyoruz. Bu zamana kadar başta su konusu olmak üzere birçok hizmeti sınırlarımız dışarısına da götürdük. Fakat hükümetimiz bir çalışma içerisinde. Eğer kanunlar çıkarsa bütün il sınırlarımız Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde olacak. O zaman çok daha yakın bir şekilde çalışacağız. Birlikte şehrimizi güzelleştireceğiz” dedi. Başkan Toçoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz hizmetten başka düşüncesi olmayan insanlarız. Zaten bununun farkını da ortaya koymuşuzdur. İnşallah bu istikrar sürdükçe, bu güçlü destek sürdükçe şehrimizin her köşesine çok önemli hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz.”

İstikrar devam etmeli
Daha sonra milletvekilleri adına bir konuşma yapan Ak Parti Sakarya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Şaban Dişli ise, istikrar vurgusu yaptı. Pazar günkü seçimler için destek beklediklerini söyleyen Şaban Dişli, “Sizlerle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Hepinizin bildiği gibi Pazar günü çok önemli bir seçim var. O yüzden hepinizden destek bekliyoruz. Türkiye’nin ekonomisinin daha da büyümesi için, her alanda gelişimin devam etmesi için istikrarın devam etmesi lazım. İnşallah da öyle olacak. Çünkü milletimiz her şeyi açık bir şekilde görüyor. Mahallelerimizin, köylerimizin, ilçelerimizin, şehirlerimizin ve ülkemizin güzelleştiğini, geliştiğini görüyor. İnşallah bundan sonra da hep birlikte şehrimize hizmet edeceğiz” diye konuştu. Programın sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.