17. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 12 Ekim Perşembe günü düzenlenecek etkinliklerle devam edecek. Şairler, Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile SAÜ Vakfı Özel Okulları’nda öğrencilerle buluşacak. Ofis Sanat Merkezi’nde ise şiir sunumları ve müzik dinletisi gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 17. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, 12 Ekim Perşembe günü düzenlenecek etkinliklerle devam edecek. Saat 11.00’da gerçekleştirilecek etkinliklerde katılımcı şairler farklı okullarda öğrencilerle buluşacak. Saat 18.00’da Ofis Sanat Merkezi’nde şairlerin şiir sunumları gerçekleştirilecek. Ardından ise Enver Mete Aslan ile Kenan Serhat İnce’nin dinletisi katılımcılarla buluşacak.

Şairler Liselerde
Şairler Liselerde etkinliği iki farklı lisede saat 11.00’da başlayacak. Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Adem Turan, Mustafa Uçurum ile Giovana Mulas şiirlerini öğrenciler için okuyacak. SAÜ Vakfı Özel Okulları’nda ise Yahya Kurtkaya, Jordi Joan Banos ve Ladan Osman şiir meraklısı gençlerle bir araya gelecek.

Ofis Sanat Merkezi
Günün bir diğer etkinliğine ise Ofis Sanat Merkezi ev sahipliği yapacak. Saat 18.00’da başlayacak programda Adem Turan, Elif Nuray, Emrah Tahiroğlu, Mustafa Uçurum, Yahya Kurtkaya, Ercan Yılmaz, Sare Öztürk, Kadir Korkut, Mehmet Aycı, Kamil Remzi Cin, Caylah, Gabriel Impaglione, Giovana Mulas, Kerry Shawn Keys, Ladan Osman, Asma Alhaj, Mirzana Pasic Kodric, Basheer al-Baker ve Jordi Joan Banos şiir sunumları gerçekleştirecek. Enver Mete Aslan ile Kenan Serhat İnce ise mini bir müzik dinletisi sunacak.