Büyükşehir Belediyesi SGM öğrencileri Dünya Tasarruf Günü’nü kutlamak amacıyla kahvaltıda buluştu. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Farklı zamanlarda çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi tasarruf konusunda bilinçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri Dünya Tasarruf Günü’nü kutlamak ve tasarruf konusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Programa Aile ve Çocuk Şube Müdürü Murat Kıroğlu, SGM öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Tasarruf konusunda öğrencileri bilgilendiren Murat Kıroğlu, “Minik öğrencilerimizin en çok yiyecek konusunda tasarruf yapmaya ve bilinçlenmeye ihtiyacı olduğunu düşündük. Farklı zamanlarda çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi tasarruf konusunda bilinçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Dünya Tasarruf Günü
Aile ve Çocuk Hizmetleri Murat Kıroğlu, “Dünya Tasarruf Günü, dünyanın her yerinde tasarrufun teşvik edilmesine adanmış bir gün olarak kabul edilmiştir. Bizlerde Sosyal Gelişim Merkezi olarak geleceğimizin yetiştiği bu merkezlerde öğrencileri tasarruf konusunda bilinçlendirmek istedik. Arkadaşlarıyla bir arada olabilecekleri hem öğrenecekleri hem de eğlenecekleri bir gün geçirmelerini diledik” ifadelerini kullandı.

Bilinçlendirmeye devam edeceğiz
Kıroğlu, “Miniklerimiz bu kahvaltıda öğretmenlerinden tasarruf konusu hakkında çeşitli bilgiler aldı. Minik öğrencilerimizin en çok yiyecek konusunda tasarruf yapmaya ve bilinçlenmeye ihtiyacı olduğunu düşündük. Kahvaltı tabaklarına yeteri kadar yiyecek aldılar. Tabaklarında kalan artmış yiyecekleri ise hayvan dostları ile paylaştılar. Farklı zamanlarda çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi tasarruf konusunda bilinçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.