Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macera Park’ta yeni dönem kayıtları tüm hızıyla devam ediyor. 16 Eylül Pazar günü başlayan Adapazarı, Akyazı, Geyve, Sapanca ve Karasu SGM ile Macera Park güz dönemi eğitimlerini kapsayan kurslara 8 bin kayıt gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada ise başvuruların 29 Eylül Pazar gününe kadar devam edeceği ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri ve Macera Park’ta yeni dönem kayıtları tüm hızıyla devam ediyor. 16 Eylül Pazartesi günü başlayan, Adapazarı, Akyazı, Geyve, Sapanca ve Karasu SGM ile Macera Park güz dönemi eğitimlerini kapsayan kurslara 8 bin öğrenci kayıt yaptırırken; Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada başvuruların 29 Eylül Pazar gününe kadar devam edeceği ifade edilerek, kayıtlara yoğun ilgi gösteren veli ve öğrencilere teşekkür edildi.

Kurslara yoğun ilgi
Açıklama şu ifadelerle sona erdi: “Birbirinden farklı 38 branş ile yeni dönemde de öğrencilerimizin vazgeçilmez adresi olacak, SGM’ler ve Macera Park’ta buluşacağız. 16 Eylül Pazartesi günü başlayan kayıtlarımıza oluşan yoğun ilgiyle 8 bin rakamına ulaştık. Kurslarımızı tercih eden öğrenci ve ailelerine şükranlarımızı sunuyoruz. Sosyal Gelişim Merkezlerine bizzat gelerek yada www.sakarya.bel.tr adresinden online kayıt olunabilen kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, 444 40 54 (dahili 3787-3788) numarasını arayabilirler” ifadelerine yer verildi