Serdivan'da İftar Sevinci

Ramazanın güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz
Serdivanlılarla birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, iftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet etti. İlçelerde düzenlenen iftar programlarını değerlendiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Dolu dolu bir ramazan ayı yaşıyoruz. İlçelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda binlerce vatandaşımızla birlikte iftar açıyor, onlarla sohbet ediyor, sıkıntılarına çözüm bulmak için azami gayret sarf ediyoruz. Ramazanın güzelliğini hep birlikte yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. Ramazan ayının son günlerindeyiz. Rabbim orucumuzu kabul etsin. Hayırlısıyla güzel bir bayram geçiririz inşallah” dedi. İftar programının Serdivan’da gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise, “Burada, hemşerilerimizle birlikte çok güzel bir şekilde iftar yaptık. Bu ortamı bize sağlayan Zeki Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.