Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uluslararası Genç Edebiyatçılar Buluşması 2 Kasım Perşembe günü söyleşi ve dinleti programlarıyla devam edecek. Serdar Tuncer, ‘Genç Olmak Genç Ölmek’ isimli programda Sakaryalılarla buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uluslararası Genç Edebiyatçılar Buluşması 2 Kasım Perşembe günü söyleşi ve dinleti etkinlikleriyle devam edecek. Katılımcı yazarlar farklı okullarda öğrencilerle bir araya gelecek. Günün sonunda ise saat 19.00’da Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Genç Olmak Genç Ölmek’ isimli Serdar Tuncer’in şiir dinletisi ve söyleşisi yer alacak.

Genç yazarlar liselerde
İlk olarak saat 10.00’da Vali Mustafa Büyük Kız İmam Hatip Lisesi’nde Saliha Güngör, Taner Sarıtaş ve Şehriyar del Gerani (Azerbaycan) öğrenciler ile buluşacak. Saat 14.00’de Atatürk Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek programda ise Enes Kılıç, Hümeyra Yabar, Alessandro Burbank (İtalya) ve Emily Davis Fietcher’in (İrlanda) edebiyata dair konuşacak. Günün son etkinliği olan ‘Genç Olmak Genç Ölmek’ isimli Serdar Tuncer’in söyleşisi ve şiir dinletisi ise saat 19.00’da Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Etkinliklerimize tüm kültür sanat dostları davetlidir” ifadelerine yer verildi.