Maltepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmaların devam ettiğini aktaran Başkan Toçoğlu, “Şehrin yeni buluşma noktası olacak projemiz hızla tamamlanıyor. İnşallah tesisimizi kısa süre içerisinde tamamlayarak hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden dönüşüm projesinde gelinen son noktayı açıkladı. 35 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen tesisin şehrin yeni buluşma noktası olacağını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Projemizde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayarak, şehrimizin kullanımına sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Çalışmalar sürüyor
Başkan Toçoğlu, “Projemiz, birçok sosyal donatıyı içerisinde barındırıyor. Çocuk oyun gruplarında işlemlerimizi tamamladık. Kafeterya kısmımızda ince işçilikler hızla sürdürülüyor. Daha öncede açıkladğımız gibi tesiste bulunan 37 yıllık kuleyi de muhafaza ediyoruz. Kulede güçlendirme çalışmaları yapılıyor. İnşallah projemizi hızlı biz şekilde tamamlayacağız. Şehir manzarasına hakim önemli bir tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni buluşma noktası
Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Örnek sosyal tesis projelerimizi şehrimizin dört bir yanında hizmete alırken, yeni tesisler için de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Pamukova’da Esentepe Park’ı kısa süre önce tamamladık. Hendek Atatürk Parkı’nda dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Arifiye’ye yeni bir yaşam alanı kazandıracağız. İnşallah Maltepe Sosyal Tesisleri de hem bölgede yaşayan vatandaşlarımız hem de hemşerilerimiz için yeni buluşma noktası olacak” diye konuştu.