Büyükşehir Belediyesi İlkbahar Doğa Yürüyüşleri Hendek Öküzovası Parkuru ile devam etti. Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkbahar Doğa Yürüyüşleri, Hendek Öküzovası Parkuru ile devam etti. Zorlu parkur boyunca keyifli dakikalar geçiren doğaseverler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlkbahar Doğa Yürüyüşleri 1 Mayıs Pazar günü Geyve Doğançay parkuru ile devam edecektir. İlgili hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırılabilir” ifadelerini kullanıldı.