Büyükşehir Belediyesi Taraklı’da asfalt çalışmalarına başladı. 20 kilometrelik güzergahların yenileneceği çalışma kapsamında ekipler bölgede gündüz gece demeden işlemleri sürdürüyor. İlk etapta Akçapınar ve Hacıaliler arasında 10 kilometrelik arter yeni yüzüne kavuşturuluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezi ve 16 ilçede asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kırsal mahallelerde konforlu ve güvenli ulaşım için gündüz gece mesai yapan Büyükşehir ekipleri, şehrin güney ucu Taraklı’da asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.

Taraklı’da işlemler başladı
Yol bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra pek çok güzergahı yeni yüzüne kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Taraklı’da 20 kilometrelik asfalt çalışması için kolları sıvadı. İlçeye bağlı Akçapınar ve Hacıaliler arasında 10 kilometrelik güzergahta işlemlere başlayan Büyükşehir, 10 bin ton asfalt serimini hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak. Ekiplerin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü Taraklı’da, işlemler gündüz gece, bayram demeden devam ediyor.

20 kilometre yol yenilenecek
Konuyla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizin güney ucu Taraklı’da 20 kilometrelik güzergâhları asfaltla buluşturmak için çalışmalarımızı başladık. 7/24 anlayışıyla bölgede işlemlerimizi sürdürüyoruz. İlk etapta 10 kilometreyi kapsayan Akçapınar ve Hacıaliler mahalleleri arasında ekiplerimiz asfalt serim işlemlerini gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin de ifade ettiği gibi asfalt olmayan grup yolu kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Taraklı’ya, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” denildi.