Şehri Daha Güzel Yarınlara Taşıyacağız

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, mazbatasını alıp görevine başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde Zeki Toçoğlu’na başarılar dileyen Ekrem Yüce, “10 yıldır Serdivan’da belediye başkanlığı yapıyordunuz. Şimdi artık bütün Sakarya’ya hizmet edeceksiniz. Sakaryalılar her şeyin en güzeline layık. İnşallah Sakarya’nın gelişmesine ivme kazandıracak hizmetlere imza atarsınız. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu ise, “Çok güzel bir seçim kampanyasını geride bıraktık. Sağ olsun hemşehrilerimiz bizlere güvendi ve bu önemli görevi bize verdi. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Sakarya’yı daha güzel yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.