Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerine kazandırılan yeni yaşam alanları Sakaryalıların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Ormanpark, Korucuk Park, Yenikent Park ve Kent Park ayrıca üstün BELPAŞ hizmet kalitesiyle Ramazan süresince misafirlerini sofralarda buluşturuyor.

Ramazan Buluşmalarının Adresi
Kent Park'a gerek tasarımı gerek doğal ahşap görüntüsü ile yepyeni bir sosyal mekân kazandırıldı. Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Kent Park Kafeterya, parkın doğal dokusu gözetilerek şehrin hizmetine sunuldu. Orman Park ve Yenikent Park’ta olduğu gibi iftar buluşmalarının gözde adresi bu Ramazan ayında da Kent Park. BELPAŞ’ın üstün hizmet kalitesinin farkını ortaya koyduğu bu tesisler şehri Ramazan ayında da misafir etmeye devam ediyor.

Şehir 4 Mevsim Ormanpark’ta
Ormanpark; modern mimarisi, samimi, doğal ve huzurlu ortamıyla her yaş grubunun buluşabileceği bir mekan olarak şehre hizmet sunmaya devam ediyor. Dişbudak ağaçlarının bulunduğu bu doğal mekan; Türkiye'de ilk defa uygulanan yerden yükseltmeli ahşap üzerine kurulu bir tesis olarak dikkat çekiyor. Ormanpark'ta müşterilerine Restoran, Dört Mevsim Kafeterya, Sade Kahve ve Köy Kahvaltısı mekanları olmak üzere 4 birimle hizmet verilmektedir.

Yenikent’e Yeni Buluşma Noktası
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Bölgesi’nde inşa edilen Yenikent Park, bölge halkının ve Sakaryalıların yeni gözdesi oldu. Doğal güzellikler arasında aileleri ile hoş vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi olan Yenikent Park; restoranı, basketbol ve voleybol sahaları, 1,5 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu, çocuk oyun gurupları, piknik alanları ve otoparkı ile kapsamlı ve geniş hizmet avantajlarını misafirlerine sunmaya devam ediyor.

Gelişen Sakarya’nın Yeni Yüzü: Sakaryapark
Gelişen Sakarya’nın modern yüzü Sakarya Park’ta; kafeterya, restoran, park ve spor alanları, yürüyüş yolları ve piknik alanları, amfi sinema, tiyatro ve otopark gibi sosyal donatı alanları inşa edildi. Sakarya Nehri üzerine kazandırılan Hidroelektrik Santrali (HES) çevresinde gerçekleştirilen projeyle Sakaryalılar nehir kenarında yeni bir yaşam alanına kavuştu.

Korucukpark’ta Sosyal Hayat Canlandı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikent Bölgesi’ne kazandırdığı Korucuk Park, 40 dönüm yeşil alan ve eşsiz manzara eşliğinde; yürüyüş, spor, fitness ve piknik yapma imkânlarını misafirlerine sunuyor. Parkta inşa edilen kafeterya ise, Büyükşehir Belediyesi’nin modern ve kaliteli hizmet ayrıcalığını tüm Sakarya’ya sunmaya devam ediyor.

Hatıralar Şemsiyeli Park’ta Canlanıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’nda başlatılan çalışmalar tamamlandı. Mevcut alan içerisindeki binaların yıkımının ardından ihaleye çıkan Şemsiyeli Park’ta; ilk etap çalışmaları kapsamında 65 ağaç dikildi, zemin yenileme, peyzaj çalışmaları yapıldı ve alan Sakaryalıların hizmetine açıldı. Ailesi ve sevdikleri ile hoşça vakit geçirmek isteyen Sakaryalılar için Şemsiyeli Park, hatıraların canlandığı yeni adres.