SASKİ Tesisleri Irak'a Örnek Olacak

Tesis içinde dahi koku yok

Selahaddin Bölgesi’nde yeni bir atık su arıtma tesisi inşa edeceklerini belirten Irak Heyeti, Karaman Atık Su Arıtma Tesisi’nin yerleşimyerlerine yakın olmasına rağmen herhangi bir koku problemi yaşamadığı için kendilerine örnek teşkil edeceğini ifade etiler. Selahaddin Eyaleti Belediye Başkan Yardımcısı, Kaymakamı ve mühendislerden oluşan heyet, Karaman Atık su Arıtma Tesisi’ne hayran kaldıklarını belirterek, “Bölgemizde inşa edeceğimiz tesisi buradaki sisteme ve teknolojiye göre yapacağız. Bizim en büyük endişemiz koku ile alakalı sorunlardı. Ancak burada tesis içerisinde gezerken, görüyoruz ki herhangi bir koku sorunu yaşanmıyor. Bize göstermiş oldukları ilgi ve destekten ötürü SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’e ve Sakaryalılara teşekkür ederiz” dediler.