Sapanca Muradiye Arıtma Tesisi Açılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sapanca Muradiye İçmesuyu Arıtma Tesisi açılıyor. 4 Eylül Çarşamba günü, saat 13.00’da devreye alınacak tesisin açılış törenine tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehrin su geleceğini garanti altına alacak yatırımları hizmete sunmaya devam ediyor. Yapımı devam eden tesislerle birlikte 6 yeni İçmesuyu Arıtma Tesisi’ni şehre kazandıracak SASKİ, bu tesislerden yapımı tamamlananları bir bir devreye alıyor. Hızırilyas ve Karapürçek İçmesuyu Arıtma Tesisleri’nin ardından Sapanca Muradiye İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin açılışı gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Sapanca Muradiye İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin 4 Eylül Çarşamba günü hizmete alınacağı belirtilerek, saat 13.00’daki açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.