Şampiyonluğa Kulaç Attı

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yüzücüsü Abdulselam Çalkan, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından merhum yüzücü Mehmet Erdem Sanvar anısına düzenlenen Master Yüzme Şampiyonası’nda birinci oldu. 2 – 4 Aralık tarihleri arasında farklı şehirlerden 43 kulübün katılımı ile Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyonada Büyükşehir Belediyespor yüzücüsü Abdulselam Çalkan 50, 100 ve 200 metre kurbağalama yarışlarında kürsünün en üstünde yer almayı başardı. Alınan şampiyonluktan dolayı Abdulselam Çalkan’ı tebrik eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, sporcuya başarılarının devamını diledi.

Sportif Başarılar
Bayraktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Sporun her alanında başarılı olmayı hedefleyen bir şehiriz. Basketboldan hentbola, yüzmeden karateye kadar birçok branşta kulübümüz çalışmalar gerçekleştiriyor. Önemli başarılara da imza atıyoruz. İnşallah sportif başarılar ile adından söz ettiren bir şehir olacağız. Bu vesile ile yüzme şampiyonasında birinci olan sporcumuz Abdulselam Çalkan’ı tebrik ediyorum.”