SAMEK'ten Keman Sesleri Yükseliyor

Haftada 7 gün keman dersi
Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan ve dört senedir SAMEK bünyesinde 7’den 70’e kemana ilgi duyan Sakaryalılara keman öğreten Güray Tenekeci, kemana duyulan ilgiden çok memnun olduğunu ifade etti. Tenekeci, “Yaş sınırı olmadan kemana ilgi duyan herkese keman öğretiyoruz. Haftanın yedi günü derslerimiz oluyor. Batı müziğinden Türk müziğine, Türk Halk müziğinden güncel parçalara kadar tüm eğitimleri öğrencilerimize vermeye çalışıyoruz. Yılsonunda da öğrencilerimizle Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde çok güzel konserler veriyoruz. Kurslarımızda bizlere büyük destek veren Kültür ve Sosyal İşler Dairemize ve kemana ilgi duyup kurslarımıza katılan hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

4200 kursiyer ile SAMEK
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı eğitimler veren SAMEK, 2011- 2012 eğitim döneminde 12 merkez ve 42 branşta 4200 kursiyere hizmet veriyor.