Büyükşehir Belediyesi SAMEK kursiyeri Sevim Çamdağ ve SAMEK öğreticisi Selda Bayrak, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurdele Nakışları yarışmasında Sergileme ve Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Canavar Tekstil Ltd. Şti. işbirliği ile düzenlenen Majestik Kurdele Nakışı Yarışması’nın ödül töreni İstanbul Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi kursiyeri Sevim Çamdağ ve SAMEK öğreticisi Selda Bayrak, hazırladıkları çalışmalarıyla Büyükşehir Belediyeleri ve Halk Eğitim Merkezleri arası Kurdele Nakışları yarışmasında Sergileme ve Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Kursiyer Çamdağ ve Öğretici Bayrak hediyelerini Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Kemal Biçerli’den aldı.

Sergileme ve jüri özel ödülü
Düzenlenen ödül töreninde Canavar Tekstil Genel Müdürü Ömer Faruk Canavar’dan Jüri Özel Ödülü’nü teslim alan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin ise yaptığı açıklamada, “Çok verimli bir öğretim dönemini geride bıraktık. Geçen yıl Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından düzenlenen yarışmada kursiyerlerimiz ve öğreticilerimiz Türkiye 3.’sü olmuşlarda. Bu yılda kursiyerimiz ve öğreticimiz Kurdele Nakışı Yarışması’nda Sergileme ve Jüri Özel Ödülü kazandı. Elde edilen bu başarıdan dolayı çok mutluyuz. Kursiyerimizi ve öğreticimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.