SAMEK Kurslarının 4 yıllık öğrencisi Nermin Ülüş, “SAMEK, kendimizi geliştirmek ve özgüvenimizi artırmak için çok yararlı bir yer. Hocamızla, arkadaşlarımızla sıkı bir bağ oluşturduk. Bizlere sunulan bu imkân için Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Geleneksel sanatlardan el sanatlarına, müzik eğitimlerden bilişim faaliyetlerine kadar 60 branşta, 6 bin Sakaryalı hizmet alıyor.

Kendimizi geliştiriyoruz
Faaliyetlerin sürdüğü 16 merkezden biri olan 32 Evler SAMEK’te 4 yıldır eğitim aldığını belirten ev hanımı Nermin Ülüş, “SAMEK, kendimizi geliştirmek ve özgüvenimizi artırmak için çok yararlı bir yer. Evlerimizde sürekli zaman geçirmekten sıkıldığımız için buraya tavsiye üzerine başvurduk ve zamanla bizim için çok yararlı oldu. Hocamızla, arkadaşlarımızla sıkı bir bağ oluşturduk. SAMEK’ler bizim için çok önemli bir hizmet. Bizlere sunulan bu imkân için Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” diye konuştu.