Sakaryaspor'a Desteğimiz Sürüyor

Sakaryaspor'a Desteğimiz Devam Ediyor

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Toçoğlu, “Belediye olarak spora elimizden geldiğince destek veriyoruz. Hemşerilerimizin bildiği gibi Erenler’de çok güzel bir sentetik saha yaptık ve hizmete açtık. Bir diğer sentetik sahayı da Rüstemler Tesisleri’nin içerisinde inşa etmiştik. O sahamız da şuanda hizmette. Belediye olarak Rüstemler Tesisleri’nin içerisindeki çim sahanın da altyapısını ve çimlerini yeniliyoruz. 8500 metrekare olan sahada ilk olarak altyapı yenilendi. Ardından çimler serildi. Şimdi saha silindirlenecek ve ardından çimlerin kesimi gerçekleştirilecek. Bütün bu çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve Sakaryasporumuz güzel bir sahaya kavuşmuş olacak. Bu zamana kadar Sakaryapor’a elimizden gelen desteği verdik. Desteklerimiz devam ediyor. Bundan sonra da takımımızın yanındayız” dedi.

Futbolcularla görüştü
Başkan Toçoğlu, incelemelerinin ardından Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ve futbolcularla da bir araya geldi. Şaban Yıldırım ve futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Zeki Toçoğlu, futbolculara çalışmalarında başarılar diledi. Sakaryaspor Başkanı Halit Evin, teknik heyet ve futbolcular da, verdiği destek için Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Sakaryaspor Başkanı Halit Evin, sentetik çim sahası için ve çimleri yenilenen saha için Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Toçoğlu’na çok teşekkür ettiklerini söyledi. Başkan Zeki Toçoğlu, daha sonra Rüstemler Tesisleri’nden ayrıldı.