Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri söyleşi ve imza günü buluşmalarıyla devam edecek. 21 Kasım Salı günü saat 14.00’da Adapazarı’nda 2 farklı lisede gerçekleştirilecek programlarda Sakaryalı yazarlar öğrencilerle buluşacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kasım kültür sanat etkinliklerimiz liselerde gerçekleştireceğimiz söyleşi ve imza günü buluşmalarıyla devam edecek. Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nde Yazar Fahri Tuna, Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Yazar M. Furkan Özren öğrencilerle bir araya gelecek” denildi.